A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Welkom bij Gezondheidscentrum De Volgerlanden

 

Belangrijk:
De jaarlijkse griepvaccinatie heeft afgelopen periode plaatsgehad. Had u een uitnodiging verwacht of heeft u redenen om aan te nemen, dat u een uitnodiging had moeten ontvangen, neemt u dan contact op met de praktijk via het algemene telefoonnummer. 078 – 625 66 66

 

Ons pand aan de Sophiastaete, Druivengaarde 15 – 17, 3344 PK te Hendrik-Ido-Ambacht is te voet, per fiets en per auto te bereiken. Voor de gemakkelijkste route met parkeren per auto kunt u het beste de navigatie instellen op ‘de Wijngaarde’ – dan komt u bij parkeerplaatsen uit.  Aan de kopse kant van de Sophiapromenade staan enkele fietsenklemmen om uw fiets in te kunnen parkeren.

Belangrijke telefoonnummers :

Huisartsenpraktijk 078 – 625 66 66
Spoedlijn huisartsen 078 – 612 00 70
Specialistenlijn (intercollegiaal overleg) 078 – 625 66 80
Faxnummer huisartsen 078 – 625 66 88
Faxnummer apotheek 078 – 625 66 31
Regionale Huisartsenpost Drechtsteden 078 – 202 00 20
Apotheek 078 – 625 66 30
Receptenlijn 078 – 625 66 69

Voor spoedeisende gevallen in avond, nacht of weekend (buiten de openingstijden) kunt u terecht bij de Regionale Huisartsenpost Drechtsteden

Regionale Huisartsenpost Drechtsteden : 078-20 200 20
Karel Lotsyweg 10
3318 AL Dordecht

LSP

Klik hier om u online aan te melden voor het LSP.

 

thuisarts


Nieuwe tentoonstelling

Sinds begin oktober 2018 is er een nieuwe kunsttentoonstelling ingericht door Arie Drinkwaard in onderstaande stukje stelt hij zichzelf voor:

Geachte Bezoeker,

Hierbij wil ik me voorstellen als maker van de 20 stuks tentoongestelde aquarellen.

Mijn naam is Arie Drinkwaard en ik woon met mijn vrouw in Sliedrecht, waar ook onze drie dochters geboren zijn. Toen wij 12 jaar geleden op vakantie waren in het zuiden van Frankrijk, ben ik in aanraking gekomen met schilderen. Dat boeide kennelijk want na thuiskomst ben ik verder gaan zoeken naar een mogelijkheid om mij, zo goed mogelijk, te bekwamen in dit werk. Ik heb na wat zoeken in Sliedrecht een schilder gevonden die ook les gaf, Jan van der Wal, alwaar ik ca. 11 jaar aquarel lessen heb genoten en heel veel thuis heb geoefend. Uiteindelijk is het geworden wat nu te zien is op de expositie.

Ik schilder in de natuur of van zelfgemaakte foto’s en laat mij verder inspireren door het werk van anderen of foto’s die ik via allerlei kanalen opzoek. De onderwerpen kunnen daarbij heel verschillend zijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar gebouwen, stadsgezichten en landschappen. Tegenwoordig ben ik beperkt in mijn doen en laten door een ziekte, maar hoop dit werk nog een tijdje te mogen en kunnen doen.

Ik wens u veel kijkgenot,

 

Vriendelijke groet,

Arie Drinkwaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de receptie van het gezondheidscentrum ligt een lijst waar u zich kan inschrijven indien u geïnteresseerd bent in een van de kunstwerken.