Welkom bij Logopedie de Volgerlanden

Coronamaatregelen in onze Zonboog gezondheidscentra

Belangrijke informatie m.b.t. Corona. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, houdt ons gezondheidscentrum zich aan de richtlijnen van de overheid. Wij vragen u zich hier ook aan te houden.  Klik hier voor de geldende richtlijnen en informatie.  Bij elk bezoek aan ons gezondheidscentrum willen wij u vragen zich te houden aan de landelijke […]

Lees meer

Heeft uw kind een vertraagde spraak- en/of taalontwikkeling? Heeft u of uw kind last van stotteren of van slappe tong- of lipspieren? Dan kunt u terecht bij onze logopedisten van Logopediepraktijk de Volgerlanden.

Logopediepraktijk de Volgerlanden bevindt zich in Gezondheidscentrum de Volgerlanden, gelegen aan de Druivengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons professionele team bestaat uit drie enthousiaste en ervaren logopedisten. De logopediepraktijk is opgericht in april 2005 en is in 2014 verhuisd naar de huidige locatie. Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten van alle leeftijden.

Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, stem, slikken en horen. Kijk voor meer informatie over wat een logopedist doet op www.logopedie.nl.

Samenwerking

Doordat de logopediepraktijk gevestigd is binnen Gezondheidscentrum de Volgerlanden zijn wij in staat om nauw samen te werken met de diverse aanwezige zorgverleners. Na uw toestemming informeren wij ook graag uw zorgverleners buiten het gezondheidscentrum, de leerkracht van uw kind of interne begeleiders. Heeft uw huisarts geen praktijk in het gezondheidscentrum? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Betrekken ouder(s)/verzorger(s)

Tijdens de behandeling van uw kind, wordt u als ouder/verzorger nauw betrokken bij de behandeling. Zo is het wenselijk dat u aanwezig bent bij de behandeling, zodat u het geleerde thuis kunt oefenen en toepassen. Onze ervaring is dat dit tot betere resultaten leidt. Ook evalueren wij regelmatig de behandeling van het kind met u als ouder/verzorger.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Logopedie de Volgerlanden

  • Goede voornemens

    5 januari 2022

    Een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee. Veelal zijn deze gericht op het verbeteren van de gezondheid en leefstijl, zoals afvallen en meer bewegen, minderen met alcohol en stoppen met roken. Een goed voornemen is altijd een goed idee, maar het omzetten van een voornemen in actie en ook nog eens behouden […]

    Lees meer
  • Meer nieuws