Welkom bij Logopedie de Volgerlanden

Heeft uw kind een vertraagde spraak- en/of taalontwikkeling? Heeft u of uw kind last van stotteren of van slappe tong- of lipspieren? Dan kunt u terecht bij onze logopedisten van Logopediepraktijk de Volgerlanden.

Logopediepraktijk de Volgerlanden bevindt zich in Gezondheidscentrum de Volgerlanden, gelegen aan de Druivengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons professionele team bestaat uit drie enthousiaste en ervaren logopedisten. De logopediepraktijk is opgericht in april 2005 en is in 2014 verhuisd naar de huidige locatie. Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten van alle leeftijden.

Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, stem, slikken en horen. Kijk voor meer informatie over wat een logopedist doet op www.logopedie.nl.

Samenwerking

Doordat de logopediepraktijk gevestigd is binnen Gezondheidscentrum de Volgerlanden zijn wij in staat om nauw samen te werken met de diverse aanwezige zorgverleners. Na uw toestemming informeren wij ook graag uw zorgverleners buiten het gezondheidscentrum, de leerkracht van uw kind of interne begeleiders. Heeft uw huisarts geen praktijk in het gezondheidscentrum? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Betrekken ouder(s)/verzorger(s)

Tijdens de behandeling van uw kind, wordt u als ouder/verzorger nauw betrokken bij de behandeling. Zo is het wenselijk dat u aanwezig bent bij de behandeling, zodat u het geleerde thuis kunt oefenen en toepassen. Onze ervaring is dat dit tot betere resultaten leidt. Ook evalueren wij regelmatig de behandeling van het kind met u als ouder/verzorger.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Logopedie de Volgerlanden

 • Stichting Zonboog en Stichting Gezond op Zuid gaan samen verder

  9 januari 2023

  Stichting Gezond op Zuid en Stichting Zonboog, beide eerstelijnszorgorganisaties in de regio, gaan samen verder onder de naam Stichting Zonboog. Fusie eerstelijnszorgorganisaties Rotterdam De twee grotere eerstelijnszorgorganisaties in Rotterdam en omgeving zijn per 1 januari 2023 gefuseerd om samen een nieuwe organisatie te vormen. Mede door veranderingen in de bekostiging van de eerstelijnszorg is het […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Logopedie de Volgerlanden

 • Logopedist

  Paramedie de Volgerlanden en Gezondheidscentrum Ommoord zoeken per direct voor 4 dagen per week een Logopedist Onze kleinschalige logopediepraktijken, in de wijk de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht en in de Rotterdamse wijk Ommoord, groeien en zijn volop in ontwikkeling. Als je van afwisseling en dynamiek houdt, is dit jouw ultieme kans om je als logopedist te […]

  Lees meer
 • Meer vacatures