Welkom bij Huisartsen de Volgerlanden

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum de Volgerlanden helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum de Volgerlanden op de Druivengaarde 15 in Hendrik-Ido-Ambacht. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum de Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten, logopedisten en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen de Volgerlanden

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen de Volgerlanden

 • Doktersassistent

  Gezondheidscentrum de Volgerlanden is voor 34 uur per week op zoek naar een Doktersassistent Heb jij een positieve instelling, ben je bekwaam en secuur in je werk en is empathie jouw kracht? Dan zit je in onze goed georganiseerde, NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk middenin een VINEX-wijk in Hendrik-Ido-Ambacht helemaal op je plek. Onze huisartsenpraktijk maakt deel uit […]

  Lees meer
 • Meer vacatures