Welkom bij Huisartsen de Volgerlanden

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum de Volgerlanden helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum de Volgerlanden op de Druivengaarde 15 in Hendrik-Ido-Ambacht. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum de Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten, logopedisten en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen de Volgerlanden

 • 1 juli Landelijke Actiedag van Huisartsen

  24 juni 2022

  Vrijdag 1 juli doet onze huisartsenpraktijk de Volgerlanden mee aan de landelijke Actiedag van huisartsen om aandacht te vragen voor de oplopende werkdruk en de oplossingen die nodig zijn om de huisartsenzorg voor de toekomst te behouden. Onze huisartsenpraktijk is daarom op 1 juli tot 12 uur bereikbaar, daarna zijn wij gesloten. Aangepaste openingstijden Op […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen de Volgerlanden

 • Praktijkmanager

  Bij Gezondheidscentrum De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht is een vacature ontstaan. Wij zoeken per direct een verbindende en initiatiefrijke Praktijkmanager voor 28 uur per week Gezondheidscentrum De VolgerlandenGezondheidscentrum de Volgerlanden is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Vinexwijk de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste […]

  Lees meer
 • Meer vacatures