Welkom bij Fysiotherapie de Volgerlanden

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie de Volgerlanden is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons in Gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Goede voornemens

  5 januari 2022

  Een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee. Veelal zijn deze gericht op het verbeteren van de gezondheid en leefstijl, zoals afvallen en meer bewegen, minderen met alcohol en stoppen met roken. Een goed voornemen is altijd een goed idee, maar het omzetten van een voornemen in actie en ook nog eens behouden […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Fysiotherapeut

  Fysiotherapie de Volgerlanden zoekt per direct voor 24-36 uur per week een Fysiotherapeut Ben jij een gedreven en ondernemende fysiotherapeut die graag samenwerkt met verschillende zorgprofessionals in een gezondheidscentrum vol doorgroeimogelijkheden? Streef jij naar hoge kwaliteit fysiotherapie en wil jij samen bouwen aan een sterke afdeling fysiotherapie binnen het gezondheidscentrum? Dan zijn wij op zoek […]

  Lees meer
 • Meer vacatures