Welkom bij Fysiotherapie de Volgerlanden

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie de Volgerlanden is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons in Gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Kinderfysiotherapeut

  Fysiotherapie de Volgerlanden zoekt per 1 mei 2022 voor 30 uur per week een Kinderfysiotherapeut Fysiotherapie de Volgerlanden is gevestigd in Gezondheidscentrum de Volgerlanden in de gelijknamige Vinex-wijk in Hendrik Ido Ambacht. In onze Plus-praktijk voor fysiotherapie werken 6 fysiotherapeuten. Wij hebben een gedreven en enthousiast team en vinden goede samenwerking belangrijk, zowel onderling als […]

  Lees meer
 • Meer vacatures