Welkom bij Fysiotherapie de Volgerlanden

Maak direct een afspraak: 078 625 6640, er is geen wachtlijst.

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie de Volgerlanden is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons in Gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Blijf in beweging, zeker met lymfoedeem

  25 januari 2023

  Meer bewegen is een voor velen een voornemen aan het begin van het nieuwe jaar. Ook voor mensen met lymfoedeem, abnormale ophoping van vocht en eiwitten in lichaamsweefsel, is beweging belangrijk. “Door te bewegen spannen de spieren aan, en ontstaat er een spierpompfunctie. De spierpompfunctie zorgt er voor dat het vocht beter wordt afgevoerd,” licht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie de Volgerlanden

 • Parttime kinderfysiotherapeut

  Fysiotherapie de Volgerlanden zoekt voor 2 tot 3 dagen per week (aantal uren in overleg) een Parttime kinderfysiotherapeut Fysiotherapie de Volgerlanden is gevestigd in Gezondheidscentrum de Volgerlanden in de gelijknamige Vinex-wijk in Hendrik Ido Ambacht. In onze praktijk werken 4 fysiotherapeuten. Wij hebben een gedreven en enthousiast team en vinden goede samenwerking belangrijk, zowel onderling […]

  Lees meer
 • Meer vacatures