Welkom bij apotheek de Volgerlanden

Apotheek de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog. Wij werken samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum. U vindt ons op de begane grond in Gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Heeft de arts u een recept gegeven voor medicijnen? Bent u op zoek naar gezondheidsartikelen, zoals een bepaalde crème of vitaminepillen? Onze medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze apotheek of onze diensten? Op onze website vindt u het antwoord op veel vragen of kijk op apotheek.nl. Liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom in onze apotheek.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Apotheek de Volgerlanden

 • Medicijngebruik in het verkeer: Weet u of u mag rijden?

  9 januari 2023

  Met 11 miljoen mensen in Nederland die regelmatig medicijnen gebruiken*, is het goed en belangrijk om stil te staan op de Dag van Verantwoord Medicijngebruik (DvVM). Dit jaar staat deze dagen in het teken van medicijngebruik in het verkeer. Veilig rijden met medicijnen Sommige medicijnen hebben bijwerkingen waardoor u minder goed oplet en minder snel […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Apotheek de Volgerlanden

 • Apothekersassistent invalkracht

  Onze apotheek de Volgerlanden zoekt een enthousiaste invalkracht voor de functie Apothekersassistent(e) Apotheek de Volgerlanden is een gecertificeerde apotheek, gevestigd in de nieuwbouwwijk de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons vaste team van de apotheek bestaat uit een beherend apotheker, een tweede apotheker, zes apothekersassistenten en twee bezorgers. De inzet van de apothekersassistenten is breed en omvat […]

  Lees meer
 • Meer vacatures