Welkom bij apotheek de Volgerlanden

Apotheek de Volgerlanden is onderdeel van Stichting Zonboog. Wij werken samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum. U vindt in Gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Heeft de arts u een recept gegeven voor medicijnen? Bent u op zoek naar gezondheidsartikelen, zoals een bepaalde crème of vitaminepillen? Onze medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze apotheek of onze diensten? Op onze website vindt u het antwoord op veel vragen of kijk op apotheek.nl. Liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom in onze apotheek.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Apotheek de Volgerlanden

 • Let extra op uw gezondheid tijdens de ramadan

  31 maart 2022

  In Nederland valt de Ramadan, de vastenmaand voor moslims, dit jaar van begin april tot begin mei. Opoffering en bezinning zijn de kernwaarden van de ramadan. Tijdens deze maand onthouden moslims zich uit religieuze overweging een maand lang tussen zonsopkomst en zonsondergang van eten en drinken. Waar moet u op letten als u meedoet aan […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Apotheek de Volgerlanden

 • Apothekersassistent invalkracht

  Onze apotheek de Volgerlanden zoekt een enthousiaste invalkracht voor de functie Apothekersassistent(e) Apotheek de Volgerlanden is een gecertificeerde apotheek, gevestigd in de nieuwbouwwijk de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons vaste team van de apotheek bestaat uit een beherend apotheker, een tweede apotheker, zes apothekersassistenten en twee bezorgers. De inzet van de apothekersassistenten is breed en omvat […]

  Lees meer
 • Meer vacatures