Onze services

Bezorgservice

Kunt u niet zelf naar de apotheek komen om uw medicijnen op te halen? Omdat u bijvoorbeeld slecht ter been of erg ziek bent en u niemand anders heeft die de medicatie kan ophalen? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze bezorgservice. Neem hiervoor telefonisch contact op met uw huisarts of onze apotheek.

Hoe werkt het bezorgen van medicijnen?

  • Per werkdag gaat de bezorger eenmaal naar een adres.
  • U betaalt via een automatische incasso. De bezorger heeft geen geld bij zich.
  • Bezorgtijden zijn op werkdagen tussen 11:00 uur en 18:00 uur.
  • Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. U kunt deze dan later ophalen bij de apotheek of een andere bezorgdatum afspreken.
  • Reguliere recepten die de apotheek voor 15:00 uur ontvangt, worden -indien voorradig- dezelfde dag bezorgd.
  • Leveringen vinden plaats zolang de voorraad strekt.

Afhalen na sluitingstijd

Kunt u niet tijdens werktijd uw medicatie halen? U kunt uw medicijnen halen uit onze 24-uurs medicijnlocker. Dit is een klein kluisje dat met een pincode opengaat. Het lockernummer en de pincode ontvangt u via een e-mail.

Na ontvangst van de e-mail dat uw medicatie gereed staat, blijft de medicatie maximaal 3 dagen op u wachten. Daarna verwijderen wij de medicatie uit de locker en kunt u de medicijnen aan de balie afhalen.

Let op dat u bij het afhalen uit een locker het volgende intypt: [kluisnummer][ok][pincode]

De lockers hebben een klein formaat. Het is daarom niet mogelijk incontinentiematerialen en andere bestellingen van grote omvang op deze manier af te halen.

Medicatielocker aanvragen

Als u gebruik wilt maken van de 24-uurs locker kunt u dit via het herhaalrecepten formulier aangeven of naar onze apotheek bellen. Vergeet hierbij niet om een juiste e-mailadres door te geven.

Hulpmiddelen

Uw hulpmiddelen, zoals diabetesproducten, bestelt u snel en gemakkelijk via ons online formulier. U kunt de bestelling 7 dagen per week, 24 uur per dag plaatsen. Als u dat wilt, kunt u ook aangeven wanneer u de producten weer nodig denkt te hebben. Wij zorgen er dan voor het voor u in de apotheek klaar staat. Op deze manier heeft u uw middelen altijd op tijd in huis.

Medicijnpaspoort

Gaat u op vakantie? Dan heeft u een medicijnpasport nodig. In uw medicijnpaspoort staat namelijk een overzicht met de medicijnen die u gebruikt.

Vraag op tijd uw medicijnpaspoort aan, dan zorgt de apotheek dat het medicijnpaspoort op het afgesproken tijdstip klaarligt. Maakt u gebruik van Mijngezondheid.net? Dan kunt u ook hier uw medicatiepaspoort vinden en printen.

Wij raden u aan om dan ook meteen te controleren of u nog voldoende medicijnen op voorraad heeft, zodat u eventuele herhaalrecepten op tijd kunt aanvragen.

Geneesmiddel in beeld

Om u een beter overzicht van uw medicijnen te geven, bieden wij u ‘Geneesmiddel in Beeld’. Dit houdt in dat wij voor u een overzicht printen met uw medicijnen, met daarop plaatjes van de geneesmiddelen en hoe die medicijnen te gebruiken.

Kijksluiter

Naast de voorlichting in de apotheek, hebben wij hiervoor ook een service voor u beschikbaar: Kijksluiter. Kijksluiter is een korte animatievideo die in ruim 5 minuten de belangrijkste informatie uit de bijsluiter bespreekt.

Meer informatie over kijksluiter