De apotheek

In onze apotheek besteden wij de uiterste zorg aan uw geneesmiddelen. U kunt rekenen op deskundig advies van onze assistenten en apotheker. Onze apotheek wordt geleid door apotheker Drs. J.C.M.J. de Bruijn.
Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners.

Wanneer u overgevoelig bent voor bepaalde geneesmiddelen of als u een kinderwens heeft, is het verstandig om dit aan ons door te geven. Dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Advies en voorlichting

Bij onze apotheek kunt u terecht met vragen over medicijnen, (mogelijke) bijwerkingen, uw gezondheid en het gebruik van uw medicijnen. Ook begeleiding bij de start van nieuwe medicijnen vinden wij zeer belangrijk. Onze medewerkers geven u advies, voorlichting en begeleiden u bij uw medicijngebruik.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij beantwoorden direct uw vraag of maken voor u een afspraak met de apotheker in een medicijnconsult.

Voor meer informatie kunt u in de apotheek ook kijken in ons folderrek of op de website apotheek.nl.

Terugroepacties

Soms gebeurt het helaas dat er iets mis blijkt te zijn met een bepaald medicijn. Op dat moment wordt er (landelijk) een actie opgezet om de betreffende medicijnen terug te halen, dit is een terugroepactie.
Terugroepacties zullen wij vermelden als nieuwsbericht. Heeft u vragen over een terugroepactie, neem dan vooral even contact met ons op.

Leveringsvoorwaarden

Onze apotheek is onderdeel van Stichting Zonboog Daarom hanteren wij de algemene apotheek verkoop- en betalingsvoorwaarden van Stichting Zonboog.

Tarieven

Jaarlijks veranderen landelijk de tarieven voor uitgifte van medicijnen en te leveren zorg. Als onderdeel van Stichting Zonboog hanteren wij de tarieven van Stichting Zonboog. Bekijk hier onze tarieven van het lopende jaar. Voor meer informatie over de medicatietarieven kunt u kijken op www.medijnkosten.nl.

Administratieve gegevens ZONBOOG Apotheek Nesselande

Rekeningnummer:
IBAN: NL26INGB0654045526

Kamer van Koophandel registratie:
24432175