A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Welkom bij Apotheek Nesselande

Apotheek Nesselande is gevestigd in het gezondheidscentrum Nesselande in het gebouw de Kristal aan de Cypruslaan 412.

Telefoonnummer: 010-2229747
Faxnummer: 010-2229748

Middels onze website informeren wij u graag over onze dienstverlening. Klik met uw muis op de subkoppen aan de linkerkant om te zien welke diensten wij allemaal aanbieden.

Apotheek Nesselande werkt nauw samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum Nesselande. Apotheek Nesselande heeft tot doel om klantgerichte en hoogwaardige farmaceutische zorg aan te bieden in samenwerking met de huisartsen.

De visie hierbij luidt als volgt:

* Farmaceutische zorg moet in de meest ruime zin beschikbaar zijn op plaatsen waar de vraag naar zorg ontstaat, namelijk zo dicht mogelijk bij de klanten en bij de voorschrijvers.
* Het aanbod moet voortdurend worden aangepast aan de vraag.
* De farmaceutische zorg moet georganiseerd zijn als onderdeel van de gehele keten van extra-, trans- en intramurale zorg.
* Regionale samenwerking van de apotheken bevordert de doelmatigheid van de farmaceutische zorg.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. E-mail: [email protected]