A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Welkom in gezondheidscentrum Zuiderkroon

Let op: heeft u een uitnodiging ontvangen voor de vaccinatie van Astra Zeneca en bent u jonger dan 60 jaar dan mogen wij u helaas deze niet aanbieden. klik hier voor meer informatie
Als u een uitnodiging ontvangt voor een vaccinatie bij ons in de praktijk, zit er altijd 3 maanden tussen de eerste en de tweede prik. Daardoor wordt het effect van de tweede prik zo groot mogelijk. Wij prikken momenteel alleen met AstraZeneca. U ontvangt vanzelf een uitnodiging als u aan de beurt bent. Belt u alstublieft niet naar ons wanneer dit zal zijn. We hebben hier geen antwoord op.
  • huisartsbezoek uitsluitend na telefonische afspraak
  • maximaal 5 min voor de afspraak aanwezig anders buiten wachten
  • desinfecteer uw handen en raak uw mobiel niet meer aan
  • kom alleen naar het spreekuur of maximaal 1 begeleider
  • ga direct naar buiten na uw afspraak
  • liever geen toiletbezoek

Voor meer corona informatie klik hier

U kunt in gezondheidscentrum (GC) Zuiderkroon terecht bij:

Huisartsen: 010-2931404

Na 17:00 uur, in het weekend en op nationale feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Huisartsenpost Rotterdam-Zuid.

Vanaf heden zijn wij geopend voor nieuwe inschrijvingen indien u woont in het werkgebied van onze centrum. De aanrijtijd bij spoedgevallen mag max. 15 min zijn.

Heeft u niet medische vragen dan kunt u kunt ons mailen via [email protected] 

(Kinder)- Fysiotherapie: 010-2931420

Overige disciplines in het centrum: