Welkom bij Huisartsen Zuiderkroon

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Zuiderkroon helpen u graag verder.

Momenteel is de huisartsenpraktijk gesloten voor nieuwe patiënten, wij hopen spoedig weer te heropenen en u te kunnen verwelkomen in ons gezondheidscentrum.

Huisartsenpraktijk Zuiderkroon is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Zuiderkroon op de Vlissingenplein 1 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Zuiderkroon vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg. Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Zuiderkroon

 • Agressie in de praktijk

  28 februari 2023

  De laatste tijd neemt de agressie erg toe in de praktijk. Agressie is voor niemand fijn. We kunnen echter maar 1 persoon tegelijk helpen.Meer informatie over agressie en hoe wij hier mee omgaan vind u hier.Bij agressie bellen we 112 en doen aangifte.In het gebouw hangen inmiddels camera’s.

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Zuiderkroon

 • Huisarts Pendrecht Rotterdam

  Gezondheidscentrum Zuiderkroon in Rotterdam zoekt per direct een Huisarts of Waarnemend huisarts Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van Zonboog en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners […]

  Lees meer
 • Meer vacatures