Fysiotherapie behandelingen

Onze fysiotherapeuten van Fysiotherapie Beverwaard zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat en het voorkomen hiervan. Samen met u kijken we naar de beste behandeling en begeleiding, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Hieronder staat een overzicht van de behandelingen die wij in onze praktijk aanbieden. Voor meer informatie over de behandeling kunt op de betreffende link klikken.

Algemene Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij of zij helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Kinderfysiotherapie

Ervaart uw kind (0-18 jaar) problemen met bewegen? Dan kunt u met uw kind bij onze gespecialiseerde therapeut terecht voor kinderfysiotherapie.

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich naast spieren, pezen en banden ook richt op de gewrichten, met als doel het beter laten functioneren van de gewrichten en om uw houding en bewegingen te verbeteren.

Fysiotherapie op haptonomische basis en Mindfulness

Heeft u last van vermoeidheids- en/of pijnklachten, maar is er geen duidelijke medische oorzaak voor te vinden? Dan kunt u baat hebben bij Fysiotherapie op haptonomische basis /mindfulness. Wij leren u stap voor stap hoe u weer kunt voelen en ervaren.

Dry Needling

Ervaart u pijn, stijfheid of minder kracht in uw spieren? De fysiotherapeut kan dan kiezen voor een behandeling met dry needling. Hierbij wordt met een naald kortdurend in uw spier geprikt om ‘knopen’ los te maken.

Bekkenfysiotherapie

Heeft u last van ongewild urineverlies, bekkenpijn of heeft u een operatie gehad aan uw onderbuik? In veel gevallen kan een bekkenfysiotherapeut u helpen met uw klachten.

Kinderbekkenfysiotherapie

Verloopt het zindelijk worden van uw kind niet vanzelfsprekend? Kinderen kunnen last hebben van een niet goed werkende bekkenbodem, de gespecialiseerde fysiotherapeut leert uw kind op een speelse wijze hoe de bekkenbodemspieren bewust en actief te gebruiken zijn.

Medical taping

Heeft u een blessure, overbelasting of andere pijn aan uw spieren? Met medical taping worden uw gewrichten gestabiliseerd en worden uw spieren ondersteund. U krijgt de tape tijdens de behandeling aangebracht, vervolgens blijft de tape nog enkele dagen zitten.

Staat de behandeling of specialisatie die u zoekt er niet bij?

Kijk op deze link welke behandelingen en specialisaties we in de andere praktijken van ZONBOOG aanbieden, of overleg met de fysiotherapeut wat de mogelijkheden zijn.