Belangrijke informatie m.b.t. Corona.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, houdt ons gezondheidscentrum zich aan de richtlijnen van de overheid. Wij vragen u zich hier ook aan te houden. 

Klik hier voor de geldende richtlijnen en informatie. 

Bij elk bezoek aan ons gezondheidscentrum willen wij u vragen zich te houden aan de landelijke en eventuele aanvullende richtlijnen: 

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand
  • Dringend verzoek om een zelf meegebracht mondkapje te dragen in ons gezondheidscentrum. 
  • Er kan een maximaal aantal personen in een ruimte worden aangehouden, dit staat vermeld op de deur van de betreffende locatie. 
  • Kom NIET (zonder een speciale Corona-afspraak) langs bij ons gezondheidscentrum als u Corona-gerelateerde klachten heeft, zoals koorts, verkoudheid, keelpijn, hoesten of benauwdheid.
    • Vul de corona-vragenlijst in op www.thuisarts.nl/vragentest/corona om te weten of uw klachten passen bij Corona. Aan het einde van de vragenlijst zal worden aangegeven wat het advies is. 

De medewerkers van het gezondheidscentrum mogen u aanspreken op het niet naleven van de richtlijnen.

Kunt of wilt u niet naar ons gezondheidscentrum komen in verband met Corona(klachten)?

U kunt ook telefonisch of via een contactformulier contact opnemen met de ons gezondheidscentrum, kijk hiervoor op onze website. 

Via onderstaand landelijk nummer kunt u ook vragen stellen over de coronavaccinatie: 088 – 755 57 77.
De telefoonlijn wordt bemenst door medische professionals (waaronder huisartsen) en medisch studenten die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en is vooral bedoeld voor medisch-inhoudelijke vragen.