Welkom bij Huisartsen Ommoord

Coronamaatregelen in onze Zonboog gezondheidscentra

Belangrijke informatie m.b.t. Corona. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, houdt ons gezondheidscentrum zich aan de richtlijnen van de overheid. Wij vragen u zich hier ook aan te houden.  Klik hier voor de geldende richtlijnen en informatie.  Bij elk bezoek aan ons gezondheidscentrum willen wij u vragen zich te houden aan de landelijke […]

Lees meer

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Ommoord helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Ommoord is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Ommoord op de Briandplaats 15 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgprofessionals voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Ommoord vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapie en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Ommoord

 • Goede voornemens

  5 januari 2022

  Een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee. Veelal zijn deze gericht op het verbeteren van de gezondheid en leefstijl, zoals afvallen en meer bewegen, minderen met alcohol en stoppen met roken. Een goed voornemen is altijd een goed idee, maar het omzetten van een voornemen in actie en ook nog eens behouden […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Ommoord

 • Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

  Gezondheidscentrum Ommoord zoekt voor 16-24 uur een ervaren Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) Wat ga je doen als praktijkondersteuner GGZ Je ondersteunt onze huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je ontvangt de patiënten tijdens het spreekuur in de huisartsenpraktijk en gaat soms een huisbezoek. Je werkt nauw samen met […]

  Lees meer
 • Meer vacatures