Welkom bij Huisartsen Ommoord

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Ommoord helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Ommoord is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Ommoord op de Briandplaats 15 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgprofessionals voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Ommoord vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapie en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Ommoord

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Ommoord

 • Doktersassistente

  Voor onze huisartsenpraktijk in Ommoord zijn wij voor 3 dagen per week op zoek naar een Doktersassistent Geduldig, efficiënt en oplossingsgericht, dat maakt jou als doktersassistente goed in je werk. Dat je zorgzaam bent, is vanzelfsprekend, want dat ben je van nature. Herken je jezelf hierin? Mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! […]

  Lees meer
 • Meer vacatures