Welkom bij Huisartsen Nieuwe Westen

Coronamaatregelen in onze Zonboog gezondheidscentra

Belangrijke informatie m.b.t. Corona. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, houdt ons gezondheidscentrum zich aan de richtlijnen van de overheid. Wij vragen u zich hier ook aan te houden.  Klik hier voor de geldende richtlijnen en informatie.  Bij elk bezoek aan ons gezondheidscentrum willen wij u vragen zich te houden aan de landelijke […]

Lees meer

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Nieuwe Westen helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Nieuwe Westen is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Nieuwe Westen op de Tidemanstraat 91 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Nieuwe Westen vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en diëtisten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Nieuwe Westen

 • Goede voornemens

  5 januari 2022

  Een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee. Veelal zijn deze gericht op het verbeteren van de gezondheid en leefstijl, zoals afvallen en meer bewegen, minderen met alcohol en stoppen met roken. Een goed voornemen is altijd een goed idee, maar het omzetten van een voornemen in actie en ook nog eens behouden […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Nieuwe Westen

 • Gediplomeerde doktersassistent(e)

  Ons gezondheidscentum Nieuwe Westen zoekt voor 34 uur per week een Gediplomeerde doktersassistent(e) Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is onderdeel van Zonboog en ligt centraal in de Rotterdamse wijk Nieuwe Westen. In onze NHG-geaccrediteerde praktijk verlenen wij met 2 huisartsen en een dynamische enthousiast ondersteunend team van assistentes en praktijkondersteuners, huisartsgeneeskundige zorg aan ruim 3000 inwoners in […]

  Lees meer
 • Meer vacatures