Welkom bij Huisartsen Beverwaard

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Beverwaard helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Beverwaard op de Boxbergenstraat 11 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Beverwaard vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders van Zonboog, zoals fysiotherapie en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Beverwaard

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Beverwaard

 • Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

  Gezondheidscentrum Beverwaard zoekt per direct tot en met 1 maart 2023 ter vervanging van zwangerschapsverlof een Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin (34 uur, 4 dagen per week) Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Zonboog en ligt centraal in de wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De wijk heeft een multiculturele en […]

  Lees meer
 • Meer vacatures