Welkom bij Huisartsen Beverwaard

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Beverwaard helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Beverwaard op de Boxbergenstraat 11 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Beverwaard vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders van Zonboog, zoals fysiotherapie en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Beverwaard

  • Let extra op uw gezondheid tijdens de ramadan

    31 maart 2022

    In Nederland valt de Ramadan, de vastenmaand voor moslims, dit jaar van begin april tot begin mei. Opoffering en bezinning zijn de kernwaarden van de ramadan. Tijdens deze maand onthouden moslims zich uit religieuze overweging een maand lang tussen zonsopkomst en zonsondergang van eten en drinken. Waar moet u op letten als u meedoet aan […]

    Lees meer
  • Meer nieuws