Welkom bij Huisartsen Beverwaard

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Beverwaard helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Beverwaard op de Boxbergenstraat 11 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Beverwaard vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders van Zonboog, zoals fysiotherapie en een apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Beverwaard

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Beverwaard

 • Spoedarts

  Gezondheidscentrum Beverwaard zoekt voor 27 uur per week een Spoedarts Binnen het gezondheidscentrum werken circa 45 medewerkers, onder andere huisartsen, centrumassistenten, POH-S, POH-GGZ, POH-Maatschappelijk Werk en een verpleegkundig specialist. In het gezondheidscentrum is ook een apotheek en (kinder)-fysiotherapiepraktijk aanwezig. De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog die is actief in […]

  Lees meer
 • Meer vacatures