A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

HRM

De activiteiten van Human Resource Management (HRM) kunnen onderverdeeld worden in drie verschillende hoofdactiviteiten: Instroom, Doorstroom en Uitstroom. Denkbare activiteiten bij Instroom zijn: werving & selectie, contract opstellen, competentie en loopbaanontwikkeling van het personeel en bedrijfsmiddelen koppelen aan nieuwe medewerker. Bij Doorstroom moeten we denken aan ontwikkelplannen, beoordelingen/evaluaties en belonen. Uitstroom is het personeelsbeleid dat zich bezighoudt met de uitdiensttreding van personeelskrachten.