A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ZONDesk

One stop shopping

ZON FO heeft ZONDesk, een helpdesk met één telefoonnummer en één mailadres waar de medewerkers van onze klanten terecht kunnen voor al hun vraagstukken. Bij ZONDesk is tevens voldoende kennis aanwezig om alle vragen ten aanzien van facilitaire zaken aan te nemen.

Het telefoonnummer is: 010 – 421 47 12

ZONDesk is bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17.30 uur. Tijdens officieel erkende feestdagen is ZONDesk gesloten. Buiten de openingstijden is ZONDesk alleen via e-mail bereikbaar. E-mails die buiten de openingstijden zijn ontvangen, worden op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.