A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Facilitair

Begin 2009 zijn de eerste initiatieven genomen om diensten geleverd door ZON FB te beschrijven. Het resultaat is het Handboek Facilitaire Dienst. Dit handboek wordt gebruikt als middel om op een efficiënte en doelmatige wijze ondersteuning te bieden aan organisaties, zowel binnen als buiten de ZON Groep.
Het Handboek Facilitaire Dienst is een dynamisch document waarin continu verbeteringen in en aanvullingen op worden doorgevoerd. Nieuw opgedane ervaringen worden direct in het document verwerkt zodat deze te allen tijde actueel blijft.
Leidend bij ZON Facilitaire Dienst (ZON FD) is te allen tijde het Budgetbeheer: best mogelijke kwaliteit binnen het door de opdrachtgever opgegeven budget. De mogelijkheid bestaat het budgetbeheer bij ZON FB neer te leggen.