A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ZON FO Haaglanden

ZON FO Haaglanden

POZ in Haaglanden

ZON Facilitaire Organisatie Haaglanden (ZON FO Haaglanden) levert nu ook POZ in de regio Haaglanden.

Uit onderzoek is gebleken dat de huisarts steeds meer tijd moet besteden aan de organisatorische en administratieve werkzaamheden ronde de praktijkvoering en daardoor steeds minder tijd te over heeft voor het leveren van goede zorg.

ZON FO Haaglanden biedt de huisarts ondersteuning bij het goed en efficient voeren van de praktijk, zowel op administratief en facilitair als op zorginhoudelijk gebied. Deze ondersteuning wordt gegeven door een POZ – Praktijk Ondersteuner Zorg.

  Print artikel Naar boven