A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

ZONBOOG O&I

ZONBOOG O&I speelt als facilitaire organisatie een vooraanstaande rol in de regio bij het ondersteunen van de zorgverlener in zijn primaire werkprocessen, zodanig dat deze beter functioneert dan zonder afname van onze diensten. ZONBOOG O&I is een zelfstandige organisatie binnen de ZONBOOG.

ZONBOOG O&I werkt zowel voor de bij ZONBOOG aangesloten gezondheidscentra en zorgaanbieders als andere partijen in de eerstelijns gezondheidszorg. Zodoende kan iedere zorgverlener gebruikmaken van onze jarenlange kennis en ervaring in de zorg. Van een eenmalig advies tot het volledig uitbesteden van alle facilitaire zaken kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie over onze facilitaire diensten kunt ons bereiken via:

telefoonnummer: 010 – 421 47 12