Het aantal coronabesmettingen neemt fors toe. Dit zien en horen wij ook dichtbij, zowel in onze wijk als in ons gezondheidscentrum. In de praktijk vragen wij u weer meer rekening te houden met onze coronamaatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondmasker
  • Bezoek onze praktijk enkel als u een afspraak heeft
  • Kom zoveel mogelijk alleen, tenzij het niet anders kan
  • Desinfecteer bij binnenkomst uw handen

Begrip, geduld en medewerking

Wij merken dat de drukte in onze praktijk ook fors toeneemt, terwijl de bezetting in het team onder druk staat. Soms valt een assistente of een huisarts uit of meerdere tegelijk. Dit heeft als gevolg dat wij met minder mensen hetzelfde werk doen. Daarom vragen wij uw begrip en geduld. Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Om de drukte te verminderen én u sneller te kunnen helpen, vragen wij uw medewerking voor het volgende:

Klachten die passen bij Corona

Als u klachten heeft, zoals verkoudheid, keelpijn, loopneus, hoesten, reuk/smaakverlies, koorts, is een zelftest niet voldoende. Om besmetting te voorkomen, verzoeken wij u zich te laten testen bij de GGD.

Online contact opnemen

Wilt u graag contact met uw huisarts, maar heeft uw vraag geen spoed? Dan kunt u uw vraag eenvoudig online stellen op MijnGezondheid.net. Als u nog geen account heeft, kunt u deze direct aanmaken en vervolgens inloggen met uw DigiD. Bij spoed of psychische klachten altijd telefonisch contact opnemen.

Wachttijden

U zult merken dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan gebruikelijk. De meeste telefoontjes ontvangen wij tussen 8:00 en 9:00 uur. Daarom verzoeken wij u op een later tijdstip te bellen als uw vraag geen spoed heeft. Of online contact op te nemen, zoals hierboven beschreven.

Uw (telefonische) afspraak

Onze doktersassistente stelt u telefonisch vragen om u verder te helpen en om in te schatten hoe snel een beoordeling nodig is. Spoed kan altijd dezelfde dag. Wij kunnen mogelijk niet alles dezelfde dag oplossen of beantwoorden. Contacten zullen veelal telefonisch plaatsvinden en afspraken worden mogelijk later gepland.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u eenvoudig aanvragen via MijnGezondheid.net.

Vragen over corona(vaccinaties)

Voor vragen over corona(vaccinaties) kunt u bellen met de landelijke telefonische informatielijn: 088 – 755 57 77. De telefoonlijn wordt bemenst door medische professionals (waaronder huisartsen) en medisch studenten die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en is vooral bedoeld voor medisch-inhoudelijke vragen.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Digitaal, telefonisch en op afspraak, wij staan voor u klaar.