Welkom bij Huisartsen Rotterdam Noord

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Rotterdam Noord helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Rotterdam Noord is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Rotterdam Noord op de Erasmusstraat 164 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Rotterdam Noord vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Rotterdam Noord is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Rotterdam Noord

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Rotterdam Noord

 • Parttime huisarts Rotterdam

  Voor onze stadspraktijk in Gezondheidscentrum Rotterdam Noord zijn wij voor 3 of 4 dagen per week op zoek naar een Parttime huisarts in loondienst / waarnemend huisarts Rotterdam Noord Zoek je een nieuwe uitdaging als huisarts in Rotterdam? Omdat één van onze twee vaste huisartsen dichterbij huis gaat werken, komt deze positie vanaf 1 november […]

  Lees meer
 • Meer vacatures