Welkom bij Huisartsen Oosterflank

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Oosterflank helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Oosterflank is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Oosterflank op de Varnasingel 612 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Oosterflank vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van Stichting ZONBOOG.
Voor meer informatie over Stichting ZONBOOG, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Oosterflank

 • Let extra op uw gezondheid tijdens de ramadan

  31 maart 2022

  In Nederland valt de Ramadan, de vastenmaand voor moslims, dit jaar van begin april tot begin mei. Opoffering en bezinning zijn de kernwaarden van de ramadan. Tijdens deze maand onthouden moslims zich uit religieuze overweging een maand lang tussen zonsopkomst en zonsondergang van eten en drinken. Waar moet u op letten als u meedoet aan […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Oosterflank

 • Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek

  Gezondheidscentrum Oosterflank zoekt voor 2-3 dagen per week een Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) Onze huisartsenpraktijk is centraal gelegen in Oosterflank, vlakbij het winkelcentrum en station Alexandrium. Wij zijn een groeiende praktijk, bestaande uit een team van 6 huisartsen, 5 doktersassistenten en 2 praktijkondersteuners somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ. Een groot deel van onze ruim 5.000 patiënten […]

  Lees meer
 • Meer vacatures