Welkom bij Huisartsen Oosterflank

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Oosterflank helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Oosterflank is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Oosterflank op de Varnasingel 612 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Oosterflank vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van Stichting ZONBOOG.
Voor meer informatie over Stichting ZONBOOG, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Oosterflank

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Oosterflank

 • Parttime doktersassistente

  Voor onze huisartsenpraktijk in gezondheidscentrum Oosterflank zijn we voor 17 uur per week op zoek naar een Parttime doktersassistente Onze huisartsenpraktijk is centraal gelegen in Oosterflank, vlakbij winkelcentrum en station Alexandrium. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk wordt door onze huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistentes praktijkondersteuners, reguliere huisartsenzorg verleend aan circa 3500 inwoners van […]

  Lees meer
 • Meer vacatures