Welkom bij Huisartsen Oosterflank

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Oosterflank helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Oosterflank is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Oosterflank op de Varnasingel 612 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Oosterflank vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van Stichting ZONBOOG.
Voor meer informatie over Stichting ZONBOOG, klik hier.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Huisartsen Oosterflank

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Oosterflank

 • Doktersassistent

  Voor onze huisartsenpraktijk in gezondheidscentrum Oosterflank zijn wij voor 3 dagen per week op zoek naar een Doktersassistent Geduldig, efficiënt en oplossingsgericht, dat maakt jou als doktersassistente goed in je werk. Dat je zorgzaam bent, is vanzelfsprekend, want dat ben je van nature. Herken je jezelf hierin? Mooi, want dan zijn wij op zoek naar […]

  Lees meer
 • Meer vacatures