Welkom bij Logopedie Ommoord

Heeft uw kind een vertraagde spraak- en/of taalontwikkeling? Of heeft uw kind last van slappe tong- of lipspieren? Dan kunt u terecht bij onze logopediste van Logopediepraktijk Ommoord.

Logopediepraktijk Ommoord bevindt zich in Gezondheidscentrum Ommoord, gelegen aan de Briandplaats in Rotterdam. Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten in de leeftijd van 3-14 jaar.

Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, slikken en horen. Kijk voor meer informatie over wat een logopedist doet op www.logopedie.nl.

Samenwerking

Doordat de logopediepraktijk gevestigd is binnen Gezondheidscentrum Ommoord zijn wij in staat om nauw samen te werken met de diverse aanwezige zorgverleners. Na uw toestemming informeren wij ook graag uw zorgverleners buiten het gezondheidscentrum, de leerkracht van uw kind of interne begeleiders. Heeft uw huisarts geen praktijk in het gezondheidscentrum? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Betrekken ouder(s)/verzorger(s)

Tijdens de behandeling van uw kind, wordt u als ouder/verzorger nauw betrokken bij de behandeling. Zo is het wenselijk dat u aanwezig bent bij de behandeling, zodat u het geleerde thuis kunt oefenen en toepassen. Onze ervaring is dat dit tot betere resultaten leidt. Ook evalueren wij regelmatig de behandeling van het kind met u als ouder/verzorger.

Laatste nieuws van Logopedie Ommoord

  • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

    14 juni 2022

    Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

    Lees meer
  • Meer nieuws