Welkom bij Fysiotherapie Ommoord

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie Ommoord is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons op de begane grond van Gezondheidscentrum Ommoord.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk Ommoord is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Fysiotherapie Ommoord

  • Inschrijving TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel) geopend

    28 augustus 2023

    Fysiotherapie Ommoord, onderdeel van Stichting Zonboog, en Gro-Up organiseren dit voorjaar het succesvolle 13-weken programma TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel). TOM is een uniek programma voor 65+ers dat door een combinatie van bewegen, voeding en onderling contact ervoor zorgt dat ouderen langer Thuis Onbezorgd Mobiel zijn. ValangstHet merendeel van de Nederlanders wil zo lang mogelijk zelfstandig […]

    Lees meer
  • Meer nieuws