Welkom bij Huisartsen Nesselande

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Nesselande helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Nesselande op de Cypruslaan 402 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Nesselande vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Nesselande

  • Afspraak maken met de huisartsen? Wij kunnen u terugbellen

    18 januari 2023

    Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

    Lees meer
  • Meer nieuws