Welkom bij Huisartsen Nesselande

Heeft u een huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Nesselande helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Nesselande op de Cypruslaan 402 in Rotterdam. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Nesselande vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Nesselande

 • Vertrek huisarts Dr. W. Hamelink

  10 augustus 2023

  Een van onze huisartsen, mevrouw W. Hamelink, heeft besloten ons Gezondheidscentrum Nesselande te verlaten per 17 augustus a.s. Haar opvolger is mevrouw I. Veen en een klein deel van haar patiënten wordt overgedragen aan mevrouw W. Reijnierse. Voor deze huisartswijziging hoeft u zelf niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe huisarts, mevrouw I. […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Nesselande

 • Doktersassistente

  Voor ons Gezondheidscentrum Nesselande zijn wij voor 2 of 3 dagen per week op zoek naar een Doktersassistente Gezondheidscentrum Nesselande ligt in een VINEX-wijk in de deelgemeente Prins-Alexander te Rotterdam. Het verleent met 7 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 11.000 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door o.a. veel […]

  Lees meer
 • Meer vacatures