Welkom bij Apotheek Nesselande

Apotheek Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog. Wij werken samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum. U vindt ons op de begane grond in Gezondheidscentrum Nesselande.

Heeft de arts u een recept gegeven voor medicijnen? Bent u op zoek naar gezondheidsartikelen, zoals een bepaalde crème of vitaminepillen? Onze medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze apotheek of onze diensten? Op onze website vindt u het antwoord op veel vragen of kijk op apotheek.nl. Liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom in onze apotheek.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Apotheek Nesselande

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Apotheek Nesselande

 • Apothekersassistent

  Voor onze apotheek in gezondheidscentrum Nesselande zijn wij voor 27 of 36 uur per week op zoek naar twee nieuwe medewerkers Apothekersassistent Apotheek Nesselande ligt in de VINEX-wijk Nesselande in de deelgemeente Prins-Alexander te Rotterdam en maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Nesselande en verleent met 7 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan de […]

  Lees meer
 • Meer vacatures