Welkom bij Apotheek Nesselande

Apotheek Nesselande is onderdeel van Stichting Zonboog. Wij werken samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum. U vindt ons op de begane grond in Gezondheidscentrum Nesselande.

Heeft de arts u een recept gegeven voor medicijnen? Bent u op zoek naar gezondheidsartikelen, zoals een bepaalde crème of vitaminepillen? Onze medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze apotheek of onze diensten? Op onze website vindt u het antwoord op veel vragen of kijk op apotheek.nl. Liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom in onze apotheek.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Apotheek Nesselande

 • Medicijngebruik in het verkeer: Weet u of u mag rijden?

  9 januari 2023

  Met 11 miljoen mensen in Nederland die regelmatig medicijnen gebruiken*, is het goed en belangrijk om stil te staan op de Dag van Verantwoord Medicijngebruik (DvVM). Dit jaar staat deze dagen in het teken van medicijngebruik in het verkeer. Veilig rijden met medicijnen Sommige medicijnen hebben bijwerkingen waardoor u minder goed oplet en minder snel […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Apotheek Nesselande

 • Apothekersassistent

  Voor onze apotheek in Gezondheidscentrum Nesselande zijn wij voor 27-34 uur per week op zoek naar een Apothekersassistent Vind je het leuk om in een jonge, moderne woonwijk te werken? En ben je van nature servicegericht? Dan is deze vacature mogelijk de uitdaging waar jij naar op zoek bent. Apotheek Nesselande ligt in de gelijknamige […]

  Lees meer
 • Meer vacatures