Inschrijven bij huisartsen Ommoord

Inschrijven bij Huisartsen Ommoord

Wilt u zich inschrijven bij de huisartsenpraktijk Ommoord? Dit kan als u in Ommoord bent komen wonen. Momenteel hebben we een wachtlijst.

Let erop dat de huisarts bij spoed binnen 15 minuten bij u aanwezig dient te kunnen zijn, bij aanmelding zal gecontroleerd worden of dit daadwerkelijk mogelijk is aan de hand van uw woonadres.

Inschrijven bij onze huisartsenpraktijk kan op een van onderstaande manieren:

 1. Schrijf u online in door onderstaande contactformulier volledig in te vullen. Na verzending ontvangt u een bevestiging van inschrijven. Om de inschrijving definitief te maken, dient u binnen een week na verzenden langs te komen aan de balie van de huisartsenpraktijk met een geldig identiteitsbewijs.
 2. Kom langs bij de balie van de huisartsenpraktijk met een geldig identiteitsbewijs, u zal daar een inschrijfformulier ontvangen.

Uw inschrijving kan pas definitief gemaakt worden als we alle benodigde gegevens hebben, u uitgeschreven bent bij uw oude huisarts en er een overdracht van uw medische dossier heeft plaatsgevonden. Vanaf dat moment kunt u een afspraak bij ons maken.

  Hou u er aub er rekening mee dat op onze locatie de voertaal voornamelijk Nederlands en Engels is.
  Indien u liever in een andere taal geholpen zou willen worden, informeer dan naar de mogelijkheden

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Gegevens Mantelzorger

  Gegevens vorige huisarts en apotheek

  Verzekeringsgegevens

  Overige gegevens

  Graag invullen wat van toepassing is


  Toestemmingen  Gegevens Mantelzorger

  Gegevens vorige apotheek en huisarts

  Toestemmingen
  (1)24-uurs service is (nog) niet beschikbaar bij Briand apotheek Ommoord

  let op! Om gebruik te maken van de medicijn locker en/of digitaal factureren (2), dient u een geldig emailadres en mobiel telefoonnummer op te geven.
  (2)Digitaal factureren is (nog) niet beschikbaar bij Apotheek Nesselande en Apotheek de Volgerlanden

  Behandeling
  Overige gegevens

  Gegevens ouder/begeleider

  Gegevens school

  Behandeling
  Toestemmingen


  Hartelijk dank voor het invullen van het inschrijfformulier bij Huisartsenpraktijk Ommoord. Om uw inschrijving af te ronden, dient u binnen een week na verzenden langs te komen aan de balie van de huisartsenpraktijk met een geldig identiteitsbewijs.

  ×

  nl
  U maakt nu gebruik van de automatische machine vertaling van Google Translate. De originele taal van deze website is nl Nederlands.

  Deze machine vertaling bieden wij u als extra service aan, maar wij kunnen niet garanderen dat de vertaling correct is. Bij onduidelijkheid of vragen adviseren wij u contact op te nemen met de locatie en te vragen naar de mogelijkheden om in uw eigen taal geholpen te worden.