Inschrijven bij huisartsen Nieuwe Westen

Inschrijven bij Huisartsen Nieuwe Westen

Wilt u zich inschrijven bij de huisartsenpraktijk Nieuwe Westen? Dat kan als u woonachtig bent in de buurt van ons gezondheidscentrum.

Let erop dat de huisarts bij spoed binnen 15 minuten bij u aanwezig dient te kunnen zijn, bij aanmelding zal gecontroleerd worden of dit daadwerkelijk mogelijk is aan de hand van uw woonadres.

Inschrijven bij onze huisartsenpraktijk kan op een van onderstaande manieren:

 1. Schrijf u online in door onderstaande contactformulier volledig in te vullen. Na verzending ontvangt u een bevestiging van inschrijven. Om de inschrijving definitief te maken, dient u binnen een week na verzenden langs te komen aan de balie van de huisartsenpraktijk met een geldig identiteitsbewijs.
 2. Kom langs bij de balie van de huisartsenpraktijk met een geldig identiteitsbewijs, u zal daar een inschrijfformulier ontvangen.

Uw inschrijving kan pas definitief gemaakt worden als we alle benodigde gegevens hebben, u uitgeschreven bent bij uw oude huisarts en er een overdracht van uw medische dossier heeft plaatsgevonden. Vanaf dat moment kunt u een afspraak bij ons maken.

  Hou u er aub er rekening mee dat op onze locatie de voertaal voornamelijk Nederlands en Engels is.
  Indien u liever in een andere taal geholpen zou willen worden, informeer dan naar de mogelijkheden

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Persoonsgegevens


  Contactgegevens


  Gegevens Mantelzorger


  Gegevens vorige huisarts en apotheek  Verzekeringsgegevens


  Overige gegevens

  Graag invullen wat van toepassing is


  Toestemmingen
  Gegevens Mantelzorger


  Gegevens vorige apotheek en huisarts  Toestemmingen


  (1)24-uurs service is (nog) niet beschikbaar bij Briand apotheek Ommoord


  let op! Om gebruik te maken van de medicijn locker en/of digitaal factureren (2), dient u een geldig emailadres en mobiel telefoonnummer op te geven.

  (2)Digitaal factureren is (nog) niet beschikbaar bij Apotheek Nesselande en Apotheek de Volgerlanden

  Behandeling
  Overige gegevens


  Gegevens ouder/begeleider
  Gegevens school  Behandeling

  Toestemmingen  Dank u wel voor uw inschrijving bij Huisartsenpraktijk Nieuwe Westen. Om uw inschrijving af te kunnen ronden zijn er nog enkele vervolgstappen nodig. Hier leest u wat er nodig is om uw inschrijving af te ronden.

  Vervolgstappen

  1. Wijziging doorgeven

   Indien u hiervoor een andere huisarts had, dient u de wijziging zelf aan uw eigen huisarts door te geven. Pas als u de wijzing heeft doorgegeven kan uw medisch dossier aan ons worden overgedragen.

  2. Registratie afronden

   In verband met de juiste registratie zijn wij verplicht uw identiteit te controleren. Om die rede willen wij u verzoeken om binnen 1 week bij ons op het gezondheidscentrum langs te komen. Tijdens dit bezoek registreren wij uw BSN nummer (indien nog niet opgegeven) en controleren wij uw identiteit op basis van een geldig legitimatiebewijs. Daarom willen wij u vriendelijk verzoeken om bij u bezoek mee te nemen:

   1. Een geldig legitimatiebewijs (Rijbewijs, ID kaart, Paspoort, Verblijfsdocument)
   2. Uw zorgverzekeringspas
  3. Inschrijven Mijngezondheid.nl

   Indien u heeft aangegeven gebruikt te willen maken van Mijngezondheid.net dan kunt u nu een account aanmaken. Om dit te doen kunt u naar Mijngezondheid.net en maakt u een account aan. Ook kunt u nu de app voor uw telefoon uit de Apple App store of de Google Play store downloaden.

      
  ×

  nl
  U maakt nu gebruik van de automatische machine vertaling van Google Translate. De originele taal van deze website is nl Nederlands.

  Deze machine vertaling bieden wij u als extra service aan, maar wij kunnen niet garanderen dat de vertaling correct is. Bij onduidelijkheid of vragen adviseren wij u contact op te nemen met de locatie en te vragen naar de mogelijkheden om in uw eigen taal geholpen te worden.