A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

patienttevredenheid

Patiënten geven de Zuiderkroon een 8 !

 

Patiënttevredenheidsonderzoek Gezondheidscentrum Zuiderkroon – 2013

 

Begin 2013 hebben een aantal patienten deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek, waarvoor onze dank. Wij hebben de rapportage inmiddels binnen en gaan met de resultaten aan de slag! Zonder uw feedback kunnen wij immers onze dienstverlening niet verbeteren!

 

Naar aanleiding van de rapportage zal er op 8 mei 2013 een patientenpanel plaatsvinden om nader met elkaar van gedachten te wisselen.

In het verleden heeft een dergelijk onderzoek al tot verbeteringen geleid. Wij vertrouwen erop wederom onze dienstverlening te kunnen aanscherpen aan uw wensen.

 

Opvallende uitkomst 

De zorg van de centrumassistenten middels telefonisch advies en het doorvragen over uw klachten, wordt niet altijd positief ervaren. Kennelijk is het niet duidelijk dat zij dit doen met een belangrijke reden:

 

  1. De centrumassistenten zijn het voorportaal van de huisarts en door het goed analyseren van uw klacht zijn zij degenen die ervoor kunnen zorgen dat u op de juiste manier wordt geholpen.
  2. Alle adviezen die de centrumassistente doet, worden altijd gecontroleerd door uw huisarts.
  3. Alle centrumassistenten hebben een opleiding gevolgd voor het werk dat zij doen en volgen gedurende hun werk diverse bij- en nascholingen.
  4. Zonder de begeleiding van de centrumassistente kan een huisarts zijn/haar werk niet doen!