A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ECG – Elektrocardiogram

ECG – Elektrocardiogram

  Binnen ons gezondheidscentrum bestaat de mogelijkheid om een ECG (elektrocardiogram) te laten maken als de huisarts vindt dat daar een indicatie voor is.   Een elektrocardiogram of ECG (in Nederland in de volksmond vaak hartfilmpje genoemd) is een registratie van de elektrische activiteit van de hartspier. Het apparaat waarmee dit gemeten wordt heet een elektrocardiograaf.   Uit de ECG is veel informatie te krijgen over de werking van de hartspier, met name bij ritmestoornissen.

Elektrocardiogram

U kunt meer informatie vinden over bijvoorbeeld hartritmestoornissen op www.hartstichting.nl.

hartstichting