A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

 

Eileen Karreman

Eileen is een zeer ervaren kinderfysiotherapeute. Zij werkt al met kinderen sinds 1985 en is sinds 1999 officieel geregistreerd als kinderfysiotherapeut. Eileen heeft ervaring opgedaan bij verschillende centra en praktijken en is nu al geruime tijd werkzaam bij deze praktijk, ook al voordat het een onderdeel werd van GC Zuiderkroon. Eileen is alleen werkzaam op onze locatie in Rhoon.

 

Astrid van den Heuvel

Astrid is gediplomeerd fysiotherapeute en heeft in 2013 haar master Kinderfysiotherapie behaald. Sinds 2011 is Astrid werkzaam als Kinderfysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Zuiderkroon. Daarvoor was zij werkzaam in een particuliere praktijk in Amsterdam. In deze praktijk behandelde zij volwassenen en kinderen. Astrid werkt op en vanuit onze locaties in Hoogvliet en Zuiderkroon.