A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Locatiegegevens

Locatiegegevens

 

PENDRECHT – VLISSINGENPLEIN

De routebeschrijving voor de locatie Gezondheidscentrum Zuiderkroon is te vinden op www.zonboog.nl/gczuiderkroon

HOOGVLIET – STELLE

De routebeschrijving voor de locatie in Hoogvliet is te vinden op www.mcstelle.nl

 

RHOON

Julianastraat 31

3161AJ Rhoon

Telefoon:   (010) 506.72.61

Email:         kftgcz@zonboog.nl/gczuiderkroon (nieuw!)

 

Openbaar vervoer

Vanuit Rotterdam en Spijkenisse is de metroverbinding middels de noord-zuid lijn het eenvoudigst. Vanaf metrostation Rhoon is het 5 minuten lopen. 

Met eigen vervoer

Vanaf Rotterdam de ringweg-zuid. Vanaf de A15 afslag 19 richting Rhoon(de Groene Kruisweg). Na +/- 2 km links afslaan de Dorpsdijk op. Na 320 meter de Weversdijk rechts afslaan en vervolgens na 80 meter rechts afslaan de Julianastraat in.

Vanuit Spijkenisse/Hoogvliet de Groene Kruisweg volgen tot aan Rhoon rechtsaf de Dorpsdijk op. Na 320 meter de Weversdijk rechts afslaan en vervolgens na 80 meter rechts afslaan de Julianastraat in.