A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

patienttevredenheid

Uw mening telt

Uw mening is belangrijk en hier willen we graag gebruik van maken. Dit wordt gedaan door middel van patiënten-enquêtes via uw e-mailadres.

Wanneer u op consult, bij de huisarts, bent geweest, krijgt u maximaal 1 keer per 365 dagen een korte digitale vragenlijst via de mail met het verzoek deze in te vullen.

Wij horen graag waar u tevreden over bent, maar ook wat wij kunnen verbeteren.

In 2020 hebben we via qualiview de enquêtes uitgevoerd.  Vanaf 2021 zullen we de patiënten mailen op het mailadres welke u heeft doorgegeven.  De eerder door u aangegeven keuze of u wilt meedoen komt hiermee te vervallen. Onze excuses hiervoor.