A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verpleegkundig Specialist(VS)

Verpleegkundig specialist gestart per 1 maart

Heeft u klachten van uw oren of problemen met uw gehoor, problemen bij het plassen of last van verstopping of diarree, bent u de laatste tijd meer vergeetachtig, in de war, valt u geregeld, hoesten, benauwd of keelpijn etc.?

Dan kunt u bij mij terecht!

Mijn naam is Juliet Martinot.

Van oorsprong ben ik een verpleegkundige maar ik heb een vervolgopleiding aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd waardoor ik nu zelfstandig taken van de artsen over mag en kan nemen. Naast het uitvoeren van het lichamelijk onderzoek, mag ik bijvoorbeeld ook medicatie voorschrijven, een röntgenfoto aanvragen of u doorverwijzen naar een specialist in het ziekenhuis.

Ik kan laagdrempelig advies vragen aan de huisarts.

Momenteel ben ik werkzaam op de maandag, dinsdag en  donderdag.

Op mijn spreekuur is er veelal snel plaats.