A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net:

Met MijnGezondheid.net is de huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor onder andere het plannen van afspraken en het herhalen van medicatie . Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. MijnGezondheid.net is niet bedoeld voor spoedeisende vragen of vragen waarop buiten kantooruren direct een antwoord wordt verwacht.

U kunt online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien. De medewerkers zullen deze zaken op de gebruikelijke werkdagen voor u afhandelen zonder dat u daar verder nog contact voor hoeft op te nemen.  Met het gebruik van MijnGezondheid.net heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. Gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort.

MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.

Kijk op de website www.mijngezondheid.net voor meer informatie.

Instructiefilmpje:

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier
  • Praktijk 24/7 bereikbaar
  • Online een afspraak maken
  • Vraag stellen via het e-Consult
  • Herhaalrecepten aanvragen
  • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Uw eigen medisch dagboek

Wilt u MijnGezondheid.net aanvragen?

U kunt MijnGezondheid.net aanvragen door op de onderstaande button te klikken van uw huisarts. Nadat uw aanvraag digitaal verzonden is, ontvangt u per email een bevestiging van uw huisarts. Als u deze email ontvangen heeft, kunt u MijnGezondheid.net gaan gebruiken en kun u vervolgens inloggen. De huisarts zal zo snel mogelijk uw dossier vrijgeven voor inzage en de medicijn-herhaalservice.

A.W. Blitterswijk
Aanmelden
A. Hadi
Aanmelden
M. Bol & J. van Tilborg
Aanmelden
A. Van Der Poorten
Aanmelden

Kinderen jonger dan 16 jaar
Aangezien er op dit moment geen duidelijkheid is, hoe de privacy van minderjarigen binnen Mijngezondheid.net geregeld kan worden, hebben we besloten kinderen <16 voorlopig niet in te schrijven voor dossierinzage. Ouders kunnen wel gewoon afspraken maken voor hun kinderen via MijnGezondheid.net. Er moet dan uiteraard gebruik gemaakt worden van het DigiD van het kind, aangezien MijnGezondheid.net persoonlijk is.

Uw privacy staat voorop:

Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD-app. Heeft u nog geen DigiD met sms of DigiD-app?
Ga naar www.digid.nl om het aan te vragen