A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Avond/nacht/weekend

Voor 8.00 uur, na 17.00 uur en in het weekend (als ook tijdens feestdagen) kunt u voor een spoedgeval terecht op de Centrale Huisartsenpost Rotterdam Zuid.
U wordt verzocht eerst te bellen, zodat onnodig wachten in verband met te grote toeloop wordt voorkomen.

Telefoonnummer Huisartsenpost Zuid: 010 – 290 98 88
Meer informatie: http://huisartsenpostenrijnmond.nl/hap-zuid
Adresgegevens: Maasstadziekenhuis, Maasstadweg 59, Rotterdam

Houdt u bij het telefoongesprek uw verzekeringsgegevens bij de hand en neem ze mee naar de huisartsenpost. Gaat u er niet vanuit dat u door uw eigen huisarts wordt behandeld. Een grote groep huisartsen is immers verantwoordelijk voor de zorgverlening. De dienstdoende arts informeert uw eigen huisarts zo spoedig mogelijk over uw bezoek aan de huisartsenpost.