A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Medical taping

Het Medical Taping  is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, de bloed- en lymfcirculatie stimuleert en ondersteunt.

Het indicatiegebied is zeer uitgebreid:
– (na)behandeling van blessures aan het bewegingsapparaat, zoals rug-, schouder-, knie-, en kuitklachten
– Behandeling van problemen ontstaan door overbelasting. (muis-, tennis- of golfarm)
– Bestrijding van (spannings)hoofdpijn en zenuwpijn door benvloeding van het zenuwstelsel
– Houdingscorrectie

De verklaring van het principe van taping:
De elastische CureTape zorgt door een speciale manier van aanbrengen dat de huid lokaal wordt gelift. Hierdoor wordt de druk onderhuids verminderd in het blessure gebied, waardoor de bloedsomloop en lymfestroom zich (lokaal) kunnen herstellen. Het effect hiervan is dat de druk op de pijnreceptoren afneemt en de pijn vermindert of zelfs helemaal verdwijnt.
Omdat de tape waterproof is kan deze blijven zitten tijdens zwemmen of douchen, het voordeel hiervan is dat de tape zelf meerdere dagen kan blijven zitten. De behandeling van tape kan zo enkele dagen non-stop doorgaan.
Het effect strekt zich dus veel verder uit dan alleen een reguliere behandeling.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met: 010-293 14 20 of via email: [email protected]