A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws

De scholen gaan weer bijna beginnen

Kinderfysiotherapie Zuiderkroon (her)start dit schooljaar bij verschillende basisscholen in de regio kinderfysiotherapie op school. Hieronder een overzicht van de scholen waar wij spreekuur draaien.

Hoogvliet:
Basisschool Het Middelpunt
Basisschool De Notenkraker
Basisschool Zalmplaatschool

Rotterdam:
Basisschool De Beatrixschool Pendrecht
Basisschool TheresiaSchool Bloemhof

plus-blauw-160

Fysiotherapie Zuiderkroon is door Zilveren Kruis  en CZ benoemd tot Pluspraktijk!

Behandeling Artrose Heup en Knie Vergoed!

Goed nieuws! Sinds 1 Januari 2018 worden de eerste 12 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Zie onderstaand bericht:

Patiënten met artrose aan de heup- en kniegewrichten krijgen vanaf 1 januari 2018 de eerste 12 behandelingen met oefentherapie vergoed (Bron: KNGF)


De eerste 12 behandelingen kunnen worden gedeclareerd vanuit de basisverzekering. Het is wel van belang te weten dat dit van uw eigen risico afgaat. Dit geldt voor 12 maanden en na 12 maanden krijgt u opnieuw 12 behandelingen per jaar vanuit de basisverzekering. Dit initiatief is genomen vanuit de zorgverzekeraars. De reden hiervoor is dat er wetenschappelijk bewijs is dat oefentherapie bij mensen met heup en knie artrose zorgt voor minder pijn, minder beperkingen en een uitstel van een prothese of operatieve ingreep.