A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Uw afspraak

U kunt door uw huisarts of specialist worden verwezen naar fysiotherapie.

Indien dit het geval is dan wordt uw verwijzing door de centrumassistente aan de fysiotherapeut afgegeven.
Uw huisarts wordt op de hoogte gehouden van de behandeling, zodat deze de centrale rol kan blijven spelen binnen de coordinatie van de zorg.
Indien u dit niet wenst, kunt u dat bij uw fysiotherapeut aangeven.
U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd.

Voor vragen kun u telefonisch contact opnemen met: 010-293 14 20.

Tip: Controleert u bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijke vergoedingen

Eerste afspraak – handig om te weten:

  • Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak.
  • U kunt , zonder zich te melden, plaatsnemen in de grote wachtruimte op de eerste verdieping. De behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.
  • Neemt u bij de eerste afspraak uw identiteitsbewijs en uw verzekeringspas mee
  • Neemt u een eigen handdoek mee.
  • Wanneer u onverhoopt een afspraak moet afzeggen doet u dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.
  • Indien noodzakelijk kunt in het weekend uw afspraak voor maandag afbellen door te mailen naar [email protected] of  stuur een whats app  naar: 06-17793919.
  • De fysiotherapeut zal voordat hij/zij de behandeling begint samen met u een aantal zaken op een rij zetten om zo goed mogelijk inzicht in uw klachten te krijgen.
  • Na het fysiotherapeutisch onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld waarin de doelen en de aard van de behandeling worden vastgelegd. Deze behandelovereenkomst dient door u te worden ondertekend. Zonder ondertekende overeenkomst kunnen wij u niet in behandeling nemen.