A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apotheek

Op de begane grond van het gezondheidscentrum vindt u Service Apotheek Pendrecht. Voor meer informatie kunt u doorklikken voor de website van de apotheek:  http://www.apotheekpendrecht.nl/
De samenwerking tussen uw huisarts en de apotheek is zeer intensief en er vindt gemakkelijk en snel overleg plaats. Hierdoor zijn wij in staat u nog beter van dienst te zijn door het leveren van service en hoogwaardige kwalitatieve zorg.
De apotheek is eveneens actief betrokken bij de diverse zorgprogramma’s die in het gezondheidscentrum gerealiseerd worden.
Denkt u aan tijdige vaccinatie voor uw vakantie in het buitenland?
En aan het tijdig aanvragen van uw herhaalmedicatie?

Apothekers

Mw. drs. M.I.B. de Rooij-Duran
Mw. drs. M.J. Olivera Mayor
Mw. I. van Drimmelen, MSc 

Telefoon  010-293 14 40
Fax  010 293 14 41
Mail  info@apotheekpendrecht.nl

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur.