A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Zichtbare Schakel

De Zichtbare Schakel is een wijkverpleegkundige die u kan helpen bij vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Vragen over chronische ziekte, eenzaamheid, opvoeden of problemen in de woonsituatie: de wijkverpleegkundige biedt een luisterend oor en denkt met u mee om een oplossing te vinden.

Eerste aanspreekpunt

De wijkverpleegkundige Zichtbare Schakel is vooral een eerste aanspreekpunt. Hij of zij weet precies wat er in uw wijk allemaal aan voorzieningen zit. Zorginstellingen, huisartsen, maatschappelijk werk, woningcorporaties: de wijkverpleegkundige kent ze allemaal.

Direct contact

U kunt de Zichtbare Schakel in uw wijk rechtstreeks bellen, zonder tussenkomst van de huisarts of verzekeraar. De wijkverpleegkundige helpt u met het zoeken naar oplossingen voor situaties waar u zelf niet meer uitkomt. Door de directe korte lijnen met hulpverlening brengt zij u met de juiste personen in contact, ook als er nog geen indicatie is aangevraagd. U hoeft niets te betalen voor de Zichtbare Schakel.

Niet alleen voor uzelf

Veel mensen kennen wel iemand, direct of indirect, die eigenlijk wel een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken. Misschien bent u zelfs wel echt bezorgd om de situatie. Mensen vinden het vaak moeilijk een probleem te onderkennen of om hulp te vragen. Soms weten ze niet eens dat er hulp bestaat voor hun probleem. Dan is de wijkverpleegkundige Zichtbare Schakel hét startpunt om daarover in gesprek te raken.

Wijkverpleegkundigen Zichtbare Schakel in Pendrecht zijn

Adele Rezai                                         Cecilia Feelders
Email: a.rezai@zsrotterdam.nl            c.feelders@zsrotterdam.nl
Telefoon:  06-10 06 26 33                   06-10 06 28 71

Website

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Zichtbare Schakel: www.zichtbareschakelsrotterdam.nl