A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Zaterdag 18 maart Open Dag Zuiderkroon

Zaterdag 18 maart Open Dag Zuiderkroon

Op 18 maart organiseren wij samen met Apotheek Pendrecht en alle zorgverleners in ons Gezondheidscentrum Zuiderkroon een open dag! Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van de apotheek, uw bloeddruk en bloedsuiker te laten meten, een fietstest te doen, een gratis huidadvies te ontvangen en nog veel meer. Voor de kinderen is er een speciaal Teddybeer spreekuur en een springkussen! Graag tot ziens op 18 maart tussen 10 en 15 uur!

 

Locatie: Vlissingenplein aan de Tiengemetenhof zijde! 

  Print artikel Naar boven