A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Ruimte te huur in Rhoon

Ruimte te huur in Rhoon

Op onze Kinderfysiotherapie locatie in Rhoon aan de Julianastraat hebben wij ruimte beschikbaar voor de verhuur. Bent u op zoek naar een kantoorruimte of spreekkamer? Voor een of meerdere dagen per week, neemt u dan contact op met de locatiemanager: j.verheij@zonboog.nl/gczuiderkroon

 

  Print artikel Naar boven