A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Open voor inschrijvingen

Open voor inschrijvingen

Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten die wonen in postcode gebieden: 3086, 3085 en 3084.

Woont u in een ander postcode gebied, dan verzoeken wij u zich in te schrijven bij een andere huisarts.

 

Wel stellen wij aan het aantal inschrijvingen een maximum per maand, zodat het verwerken van de nieuwe dossiers naar behoren kan verlopen en nieuwe patiënten ook de aandacht krijgen die zij wensen. Wij danken u voor uw begrip!

 

Als u nog vragen heeft dan kunt u zich richten tot de assistentes of locatiemanager.

  Print artikel Naar boven