A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nu ook Pedicure!

Nu ook Pedicure!

Tegenwoordig kunt u voor uw voetzorg door de podotherapeut en de pedicure ook bij ons terecht! Voetencentrum Wenders houdt bij ons spreekuur op maandag. Kijkt u voor meer informatie op de website www.podotherapeut.nl.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 088 – 454 77 00.

 

  Print artikel Naar boven