A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

STAR bloedafname

STAR bloedafname

U kunt de gehele week – van maandag tot en met vrijdag-  bij ons terecht om bloed te laten prikken door STAR. Dit is op de 1e etage. U hoeft zich NIET te melden aan de balie. U kunt een nummertje trekken en plaatsnemen in de wachtkamer. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00-9.00 uur.

  Print artikel Naar boven