A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Hoofdluis

Hoofdluis

Alle kinderen weer naar school! En daardoor weer kans op hoofdluis. Jaarlijks krijgt 10% van de kinderen op de basisschool hoofdluis. Vindt u hoofdluis bij uw kind, dan kunt u het meteen behandelen. Kammen met een fijntandige kam, gedurende twee weken is de beste aanpak. Zo voorkomt u dat luizen zich snel verspreiden.

 

U hoeft zich er zeker niet voor te schamen, want hoofdluis kan iedereen overkomen! Vooral kinderen in de basisschoolleeftijd zijn een gemakkelijk doelwit van dit jeukende beestje. Het is een hardnekkig probleem. Maar maakt u zich geen zorgen, hoofdluis is goed te behandelen.

 

Zie voor meer informatie: www.hoofdluizen.nl

 

  Print artikel Naar boven