A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Griepepidemie is voorbij

Griepepidemie is voorbij

De griepepidemie is voorbij. Met 18 weken was dit de langste griepepidemie die Nederland in 42 jaar heeft gehad. De eerste week van mei meldden 24 op de 100.000 inwoners zich bij de huisarts met griepklachten. De week ervoor waren dat er nog 51 per 100.000. Symptomen van griep zijn onder meer koorts, hoofdpijn, keelpijn en spierpijn.

  Print artikel Naar boven