A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Teken beet

Teken beet

Van 15 tot 21 april was de landelijke Week van de Teek, om aandacht te vragen voor teken en de ziekte van Lyme.

Teken zijn kleine spinachtige insecten, die vooral leven in struiken en hoog gras. Ze kruipen op dieren of mensen en bijten zich vast in de huid. Van een tekenbeet kunt u ziek worden.

Bent u in het bos, park of de tuin geweest? Controleer uzelf en uw kinderen goed op teken. Kijk vooral achter de oren en de haargrens, oksels, liezen en knieholtes. Bent u gebeten door een teek? Verwijder de teek snel met spitse pincet (of een tekentangetje) en schrijf op waar op de huid en wanneer u gebeten bent.

 

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl

  Print artikel Naar boven